Les millors zones per viure de Catalunya

Catalunya és un territori amb una gran riquesa natural, històrica, gastronòmica i cultural.

Catalunya és un territori amb una gran riquesa natural, històrica, gastronòmica i cultural. A més a més, la qualitat de vida gràcies a l'oferta d'oci i el clima és una de les millors d'Europa, en part, gràcies a la seva situació geogràfica i la dualitat de tenir en pocs quilòmetres algunes de les millors costes del Mediterrani i a la vegada zones de muntanya. Però, quin és el millor lloc per viure de Catalunya?

Barcelona és un dels millors llocs per viure de Catalunya

La capital catalana presenta grans atractius per convèncer de viure-hi, com la gran oferta cultural, ja que hi ha museus, monuments, exposicions i esdeveniments musicals, entre altres coses; bones connexions gràcies a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat i l'AVE; molt entreteniment... A més a més al estar junt el Mediterrani permet gaudir tot l’any d’un clima molt agradable.

Si estàs pensant a viure a Barcelona, ​​adquirir un habitatge amb terrassa i piscina, com els habitatges de la Promoció Habitat Clot-Aragó, pot ser l'opció ideal.

Pels que busquin tranquil·litat, les ciutats que envolten Barcelona també són una excel·lent opció, ja que no cal renunciar a tots els avantatges de la capital.

Entre aquestes ciutats destaca Badalona, ​​propera a la capital i per tant, amb el mateix interès en opcions d'oci i avantatges, però una mica més econòmica. La construcció de nous habitatges, com els de la Promoció Habitat Progrés, fan més senzill i agradable poder viure a Badalona.

Una altra zona propera a Barcelona ideal per residir és l'Eixample de Sabadell, on pots triar la teva futura casa en la promoció d'obra nova Habitat Ferrer de Blanes.

Girona, una ciutat fantàstica per viure a Catalunya

El seu casc històric, les cases penjants sobre el Riu Onyar, la catedral, les muralles o els banys àrabs són només alguns dels seus principals atractius. A més, com a curiositat, en aquesta ciutat es van gravar algunes escenes de la popular sèrie Joc de Trons.

En general, Girona és una ciutat plena de contrastos, ja que tota la zona històrica conviu amb un animat i modern ambient estudiantil, així com també amb una àmplia oferta d'activitats socioculturals. També destaca la seva gastronomia, on els ingredients principals solen ser els embotits, les fruites i les hortalisses. A més a més, aquí es celebra la Setmana Gastronòmica Gironina. A tot això cal sumar-li la seva proximitat als Pirineus i a les platges de la Costa Brava, considerades les millors de Catalunya. Les opcions de nova construcció a la ciutat, com els habitatges de la Promoció Habitat Migdia permeten residir prop d'un nucli històric però amb totes les comoditats i aplicacions d'última generació.

Avantatges de viure a Catalunya

Aquesta part d'Espanya gaudeix, a nivells generals, d'un bon clima. A més a més, que dues de les seves quatre capitals de província tinguin mar, fa que es puguin practicar esports aquàtics durant tot l'any i gaudir del sol i el bany a l'estiu.

A Catalunya també hi ha nombrosos espais verds, com el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural Cadí-Moixeró, el Parc Natural del Massís de Montserrat, el Parc Natural de l'Alt Pirineu, entre molts d'altres. Això vol dir que Catalunya és un lloc idíl·lic tant per als amants de la platja com els de la muntanya.

També és destacable l'oferta cultural, ja que a Catalunya hi ha una àmplia varietat de museus, els més importants es concentren a Barcelona, ​​com el Museu Nacional d'Art de Catalunya i el Museu d'Història de Catalunya. Però també es celebren festivals de música i cinema, hi ha una àmplia oferta teatral i tenen lloc algunes exposicions i esdeveniments de gran importància a nivell internacional.

Per què comprar un habitatge a Catalunya?

Catalunya és un dels millors llocs d'Espanya per comprar-se un habitatge, ja sigui com a primer habitatge, com a segona  residencia o per destinar-la al lloguer de vacances. Es tracta d'una zona d'Espanya on el preu de l'habitatge més s'ha revaloritzat en els últims anys, ja que és un dels llocs on tothom desitjar viure o, com a mínim, passar unes llargues vacances, de manera que pot oferir als compradors una gran rendibilitat econòmica en qualsevol cas.